Negativt om iPhone

iPhone

Igår kom nyheten om Apples nya telefon iPhone. Alla skriver väldigt positivt om den nya telefonen och jag måste erkänna att även jag är sugen på att köpa den. Men finns det då inget negativt med den nya telefonen? Jovisst! Här kommer några saker:

 • Priset är för högt. 3500 för en 4GB modell och 4300 för en 8GB modell (enligt Aftonbladet). Och då måste man ändå binda upp sig till en operatör i två år.
 • Gränssnittet saknar knappar. Det gör det svårt att använda telefonen som telefon. Och telefon är ändå grundfunktionen.
 • Kameran är endast 2 megapixel
 • Telefonen saknar stöd för 3G

Apple får dessutom inte sälja telefonen än. Längst ner på Apples iPhone sida står det:

”This device has not been authorized as required by the rules of the Federal Communications Commission. This device is not, and may not be, offered for sale or lease, or sold or leased, until authorization is obtained.”

Via: MBoffin

Uppdaterat: Enligt Pelles blogg inkluderar priset på iPhone ett 2 års abonnemang. Abonnemangspriset verkar alltså inte tillkomma.

Andra bloggar om: , , ,

Annonser
Publicerat i Hårdvara. 2 Comments »

2 svar to “Negativt om iPhone”

 1. larsjo Says:

  Är inte så förtjust i gränssnittet i Windows Mobile och även om UIQ3 har sina brister så håller jag mig nog till Sony Ericsson P990i ett tag till. Återstår att se om Apple iPhone kan bli en utmanare. Men kommer den ha någon egentlig PDA-funktionalitet? Jag är inte imponerad men tycker det är kul att Apple i varje fall försöker.

 2. Henrik Says:

  Alla, alltså ALLA, som idag bara använder Microsofts diverse skitprogram borde köpa iPhone. Efter 10 minuters användning kommer ni springa till närmsta Applestore och komplettera Apple-innehavet med en dator också!

  Det tragiska är att alla som kör Microsoftdyngan i sina datorer har lärt sig leva med ologiska och komlicerade rutiner i de flesta sammanhang och kommer kanske de första timmarna känna sig något gröna i Mac-världen. Men den som vill ser snart ljuset i tunneln och kommer efter det att arbeta med Mac så mycket som möjligt!

  /Nils


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: