PowerPoint får konkurrent av Google Presenatations

Google avslöjade för en stund sedan att de till sommaren kommer att lansera Google Presentations, ett system för att skapa presentationer.

”First of all, we want to welcome the team from Tonic Systems to Google. Tonic, which we’ve just acquired, is based in San Francisco and Melbourne, Australia. They have some great technology for presentation creation and document conversion, and it will be a great addition as we add presentation sharing and collaboration capabilities to Google Docs & Spreadsheets.”

Enligt IDG har Googles VD på en direkt fråga, om huruvida Google Presentations kommer att konkurrera med Microsofts PowerPoint, ha svarat: ”Vi tror inte det. Tjänsten har inte alla funktioner, och är inte heller tänkt att ha alla funktioner som produkter som Microsofts Office har.” Frågan är hur många som köper det uttalandet…

Om man tittar på Google Docs och Google Spreadsheet så har de faktiskt inte lika mycket funktionalitet som Microsofts motsvarigheter. Men fördelen med Google är att man kan skapa dokument och kalkyler tillsammans.

Andra bloggar om: , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: