SVT lägger upp trailers på YouTube

SVT + YouTube
Som jag tidigare berättat har SVT planer på att lägga ut sina program på YouTube. Nu har de, enligt IDG, tjuvstartat lite genom att börja lägga ut trailers till sina program.

”Se det som en förberedelse. Det som ligger ute nu är trailermaterial och det kan vi visa var vi vill. I övrigt är ingenting förändrat. Vi för också samtal med många aktörer om samarbeten” säger Klaus-Peter Beiersdorf, som är pressansvarig på SVT.

Än så länge finns det två trailers tillgängliga på YouTube. De ligger på sidan för ”SverigesTelevision” som du hittar här. Är du registrerad användare på YouTube så kan du följa SVTs filmer genom att klicka på denna länk. Är du inte registrerad kan du se de senaste filmerna genom att följa RSS-flödet.

”Vår uppgift är att säkerställa att så många som möjligt får ta del av SVT och med det sagt behöver det inte alltid ske på svt.se” säger Thomas Porsaeus, strateg på SVT Interaktiv.

Här är den senaste trailern som ligger ute:

Som jag skrev tidigare så har det börjat visas annonser i en del filmer på YouTube. Kan detta innebära att vi inom en snar framtid kommer att få se reklam i SVT?

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: