Ex – Ny layout till Xbox Media Center

Blackbolt, designern och kodaren, har tidigare skapat MC360, en Xbox 360 liknande layout till Xbox Media Center (XBMC). Nu har Blackbolt startat ett nytt projekt för att skapa ännu en layout – ”Ex”.

Om du inte är bekant med XBMC, läs gärna mitt tidigare inlägg om hur och varför man bör göra om sin Xbox till en multimediamaskin.

Blackbot har två tankar med layouten Ex. Dels skall det inte finnas några beskrivande texter och dels skall den vara optimerad för HDTV. Så här ser Blackblots första utkast ut. Klicka för att få en större bild.

Skin Ex
Ännu en skärmdump finns här i 720p.

Blackbolt har haft planer på att skapa Ex i 2 år. Och med tanke på hur snyggt och användarvänligt MC360 blev så är den nya layouten definitivt någonting att se fram emot.

Skin MC360

Blackbolt och hans team håller fortfarande på och färdigställer MC360 version 1.0. Först när MC360 är släppt kommer han att börja arbeta på Ex.

För dig som redan använder XBMC kan jag rekommendera att uppgradera till version 2.0 som släpptes häromdagen. Se mitt tidigare inlägg för mer information om hur du gör för att uppgradera XBMC.

Låter Ex intressant? Följ Blackbolts planer i Xbox-Scenes forum och på Blackbolts hemsida.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Publicerat i Mjukvara. 1 Comment »

Ett svar to “Ex – Ny layout till Xbox Media Center”

  1. Aeon Stark - Nytt snyggt utseende till XBMC « Webbsnack Says:

    […] har skrivit om skins till XBMC tidigare. Bland annat om Ex och MC360 (Ex är fortfarande inte […]


Lämna en kommentar